LOOP music shop

Novation Launchkey 37 Mk3 MIDI USB klavijature

1,488.00 kn

Informacije o proizvodu:

Novation Launchkey 37 Mk3 intuitivna je i u potpunosti integrirana USB MIDI klavijatura s 37 tipki. Optimizirana je za čvrstu integraciju sa softverom Ableton Live i od sada ima namjenski gumb za aktiviranje funkcije Capture MIDI, kao i za ‘track arm’, kvantizaciju, metronom i upravljanje looperom. 16 poboljšanih višebojnih padova osjetljivih na jačinu pritiska omogućuju veću kontrolu nad dinamikom i mogu se koristiti za pokretanje petlji, samplova i dr. Osam potenciometara omogućuje pristup funkcijama miksera i parametrima instrumenata / efekata. Mk3 model nudi poboljšanu funkcionalnost i jednostavnije povezivanje sa softverom. Savršeno upravlja softverima Logic i Reason, ali i Studio One, Cubase, Pro Tools i dr. U paketu dolazi pregršt zvukova, virtualnih instrumenata i efekata koji će vas nadahnuti na stvaranje glazbe bez obzira na žanr.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 1.653,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 1.488,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Kategorije: , Oznaka:
Podijeli