LOOP music shop

Nord Piano 5 88 stage piano

22,941.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Nord Piano 5 nastavlja s tradicijom vrhunskog stage i studijskog klavira uz zanimljiva poboljšanja. Ima dva snažna klavirska tonska generatora, s dvostrukim neovisnim sintesajzerima i dvostruko većom memorijom od svog prethodnika. S Nordom Piano 5 možete glatko prebacivati programe i dodijeliti dodatni crossfade točkama koje odvajaju dva zvuka. Sekcija klavira sadrži polifoniju od 120 nota i Nordovu hvaljenu tehnologiju Virtual Hammer Action s tri dinamične krivulje za nevjerojatan i prirodan osjećaj sviranja, kao kod pravog klavira. Druge poboljšane značajke su: napredniji Layering (2 Pianos + 2 Sample Synths), 2 neovisna Piano Layera, Soft i Bright filteri, Tru-Vibrato, Unison način raza za bogate zvukove, Reverb s Chorale i Bright/Dark načinom rada, Delay s Ping Pong načinom rada. Ovo je verzija s 88 otežanih tipki (Weighted, Triple Sensor Keybed, Virtual Hammer Action).

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 25.491,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 22.941,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Kategorije: , Oznaka:
Share on facebook
Podijeli