LOOP music shop

Nord Lead 4 synthesizer

10,907.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Na bini ili u studiju Nord Lead 4 synthesizer klavijatura će svakako “rock the world”! Bilo da ste staromodni klavijaturist ili moderni producent koji traži zabavne i kreativne zvukove za zabavu, uz ovaj synth sadržava sve što Vam je potrebno. Ovaj “zločko” dolazi s četiri synth glasa, od kojih Vam svaki daje dva oscilatora, mnoštvo modulacijskih opcija te ubojite efekte za igru. Odaberite između subtraktivne sinteze u analognom stilu, FM sinteze, ili između dvije vrste divljih wavetabela – sve se to nalazi unutar Lead 4. I kada počnete “kopati” po opcijama na kontrolnoj ploči, Nord Lead 4 će Vas oboriti s nogu.49 polu-otežanih tipki.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 12.119,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 10.907,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.