LOOP music shop

Nord Grand stage piano

24,905.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Novitet iz laboratorija sa sjevera Europe (Skandinavije, da budemo precizniji). Audio inženjeri iz Norda ponovno su nas iznenadili i kao plod njihovog mukotrpnog rada predstavljaju nam Nord Grand – osjećaj sviranja pravog velikog klavira prisutan je u svakom detalju ovog titana. Nord Grand sadržava Premium ponderirani ključ s naprednim trostrukim senzorima, koji s izuzetnom preciznošću prate pokrete batića, pružajući prirodan osjećaj akustičnog velikog klavira. Ugrađujući svoje višestruko nagrađivane performanse značajke i ‘hands-on’ korisničko sučelje, lagani Nord Grand ne samo da pruža izvanredno iskustvo sviranja, već također sadržava i elegantan novi pristup pozornici Piano Serije.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 27.673,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 24.905,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Kategorije: , , Oznaka:
Share on facebook
Podijeli