LOOP music shop

Native Instruments Maschine Mikro MK3 softverski i hardverski kontroler

1,792.00 kn

Informacije o proizvodu:

Sa svojim glatkim sučeljem i kompaktnom veličinom Maschine Mikro Mk3 optimiziran je za stvaranje glazbe na Vašem prijenosnom računalu. U njemu ćete pronaći sve Vaše najčešće korištene kontrole direktno ispod svojih prstiju. Stvarajte zvukove uz pomoć 16 performans padova koji su od sada veći kako bi užitak tijekom korištenja bio veći. Koristite Smart Strip kako biste oblikovali i zaobljivali zvukove, ili jednostavno budite kreativni uz pomoć Maschine Perform FX opcije. Upotpunjen s punim verzijama Massive, Monark i Reaktor Prism softverskih dodataka, Native Instruments Maschine Mikro produkcijski set je spreman za stvaranje vrhunske glazbe u pokretu. Mac/PC, AAX Native, VST, AU kompatibilan.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 1.991,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 1.792,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan odmah.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Kategorije: , , Oznaka:
Share on facebook
Podijeli