Native Instruments Komplete Audio 6 audio interfejs

1.463,00Kn

Želite unajmiti ovaj proizvod? Za uvjete i cijene popunite naš ili nas kontaktirajte direktno na prodaja@loop.hr

Description

Native Instruments Komplete Audio 6 audio interfejs

Bilo da radite s analognim audio zvukom, MIDI instrumentima ili kompletno u produkciji “unutar-kutije” – ili u nekoj drugoj kombinaciji, svakako ćete obožavati Komplete audio 6 od Native Instrumentsa. Zapanjujući 6-kanalni audio interfejs omogućava vam spajanje, funkcionalnost i produkcijske alate koji su vam potrebni za zadivljujuće rezultate, a sve je to zapakovano u čvrsto kućište koje vam neće oduzeti previše prostora u vašem radnom okruženju. Komplete Audio 6 daje vam 4 analogna ulaza i izlaza + digitalni I/O i MIDI kompaktibilnost. Također ćete voljeti i software koji ide u paketu s ovim audio interfejsom (uključuje i virtualne instrumente, efekte, sekvencere, snimaće i DJ alate). Odlična vrijednost za prihvatljivu cijenu!

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 1.626,00 kn
Cijena za gotovinu: 1.463,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu opremu.

Moguće je plaćanje karticama na rate:

  • *od 2 do 24 rata (bez kamata i naknada) – moguće je plaćanje svim VISA i Maestro karticama slijedećih banaka: PBZ, Zagrebačka banka, Erste banka, OTP banka i svim svim VISA Premium, Mastercard i Diners club karticama
  • *od 2 do 36 rata (bez kamata i naknada) – moguće je plaćanje Diners club karticama
  • *od 2 do 12 rata (bez kamata i naknada) – moguće je plaćanje svim VISA i Maestro karticama slijedećih banaka: PBZ, Zagrebačka banka, Erste banka, OTP banka, ali i svim MBPlus karticama slijedećih banaka: Slatinska banka, Istarska kreditna banka, Sberbank, Kentbank, Agram banka.
  • *jednokratno – moguće je plaćanje svim kreditnim i debitnim karticama.

Raspoloživost proizvoda na upit.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena za gotovinu.

Dostava je uključena u cijenu.