LOOP music shop

Native Instruments Komplete 13 Select softver

1,496.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Nikada prije KOMPLETE set nije imao toliku opsežnu i nadahnjujuću kolekciju alata vrhunske kvalitete namijenjenih glazbenicima, producentima i inženjerima zvuka! Sa nevjerojatnim rasponom i kvalitetom KOMPLETE Select govori sam za sebe – studijski standard za glazbenike i producente, studio ili stage… KOMPLETE 13 Select će proširiti Vašu glazbenu kreativnost sa 16+ prvoklasnih VST-ova/efekata, 5 proširenja, preko 7,000 postavki zvukova i preko 40GB samplova. U KOMPLETE 13 Select paketu dolaze: Hybrid Keys, Massive, Monark, DrumLab, Replika, Reaktor Prism, Raum Solid Bus Comp, itd. Kompatibilno sa PC i Mac računalima.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 1.663,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 1.496,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.