LOOP music shop

MXR ISO brick M238

1,403.00 kn

Informacije o proizvodu:

MXR Iso-Brick napajanje je maleno i lagano ali i tiho, bez šuma, spremno da napaja širok spektar pedala.

Iso-Brick napajanje ima 10 izoliranih izlaza što omogućuje sviranje i korištenje pedala bez šuma. Bilo da koristite analogne ili digitalne pedale, ovo napajanje vas pokriva u svemu. Ima dva 9V izlaza sa 100mA, dva izlaza sa 300mA, dva 9V izlaza sa 450mA, dva 18V izlaza sa 250mA i dva podesiva izlaza od 6V do 15V na 250mA. Ta dva podesiva izlaza simuliraju smanjenje snage kakav se događa kod istrošene baterije, a neke pedale tada baš najbolje rade.

Ono što je najbitnije jest to da Iso Brick napajanje dolazi u malom, laganom i čvrstom kućištu. Stavite ga na svoj pedalboard i uživajte u sigurnosti i tišini vaših pedala.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 1.477,00 kn
Cijena za gotovinu: 1.403,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Kategorije: , Oznaka:
Podijeli