LOOP music shop

LINE6 HX Stomp efekt procesor

4,382.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

‘Mozak i snaga’ iz višestruko nagrađivane Helix obitelji procesora dolazi kao stomp pedala s tri prekidača pod imenom HX Stomp! Ultimativna samostalna oprema idealna za putovanje s gaže na gažu, potpuno opremljena sa modeling i FX pogonom kako bi dodatno oplemenila zvuk Vašeg pojačala + audio interfejs s re-amping mogućnostima. Odaberite do šest blokova po presetu – pojačala, kabineti i stompbox pedale te zadužite prekidače kako bi ugodili Vašoj potrebi. HX Stomp opremljen je za velike gaže sa 126 korisničkih postavki za gitare, bas gitare ili klavijature + s mnoštvom ulaza/izlaza koji sadržavaju i TRS balansirane izlaze, tradicionalnu MIDI vezu, FX return za 4-kabelsku integraciju s pojačalom, 2-kanalni expansion jack za expression pedale ili dodatne kontrolne prekidače.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 4.869,00 kn
Cijena za gotovinu: 4.382,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Kategorije: , Oznaka:
Podijeli