LOOP music shop

Laney Mini Lion Pojačalo

348.00 kn

Nema na zalihi

Informacije o proizvodu:

Dizajnirano po legendarnom Laney LIONHEART pojačalu, novo Laney MINI-LION pojačalo radi na baterije, savršeno je za korištenje kod kuće, u backstageu ili na probama.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 386,00 kn
Cijena za gotovinu: 348,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Trošak dostave na Vašu adresu je 40,00 kn.

 

Dizajnirano po legendarnom Laney LIONHEART pojačalu, novo Laney MINI-LION pojačalo radi na baterije, savršeno je za korištenje kod kuće, u backstageu ili na probama. Izuzetno kompaktno rješenje za gitarski ton i izvedbu bilo gdje.

Svako MINI-LANEY pojačalo dolazi sa besplatnom tromjesečnom pretplatom za ULTIMATE GUITAR PRO aplikaciju.

MINI-LION model ima clean i drive kanal, gain, tone i volume kontrole, ulaz za gitaru, Aux in, izlaz za slušalice i poseban Laney LSI – Laney Smartphone Insert za pametne telefone i uređaje.

LSI vam omogućuje da u pojačalo spojite vašu omiljenu aplikaciju s kojom možete odabrati nevjerojatan broj različitih gitarističkih tonova. LSI kabel dolazi sa pojačalom i kompatibilan je sa IOS i Android uređajima.

Tonebridge aplikacija u kombinaciji sa MINI-LANEY pojačalom vam omogućuje da odaberete nevjerojatan broj različitih tonova baziranih na tonovima poznatih izvođača. Vježbajte i svirajte bilo koji stil glazbe, bilo gdje, sa MINI pojačalom!

Specifikacije:

Aux In: da
Kanali: 2, clean i drive
Kontrole kanala: gain, tone i volume
Topologija pojačala: tranzistorsko
Zvučnik: 1 x 3″ zvučnik
EQ: tone
Izlaz za slušalice: da
Ulazi: gitara (1/4″ jack), aux in, LSI, slušalice
Snaga: 3W RMS
Dimenzije: 120 x 173 x 100 mm
Težina: 1 kg
LSI kabel: da
Baterije: 6 x AA (ne dolaze sa pojačalom)
Adapter: 12V 0.75A DC adapter (ne dolazi sa pojačalom)

Kategorije: , Oznaka:
Podijeli