LOOP music shop

Laney IRT60H Ironheart 60W Pojačalo

4,482.00 kn

Informacije o proizvodu:

Trokanalna lampaška glava daje 60 watta RMS snage i daje masivnu i moćnu distorziju kakve se sjećamo od KLIPP i AOR serije.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 4.980,00 kn
Cijena za gotovinu: 4.482,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

 

Ukoliko ne volite velike kombinacije glave i boxova IRT60-212 je izbor za vas, radi se o 60 wattnom kombo pojačalu s dva HH 12″ zvučnika. Izlazna snaga 60 watta RMS-a kroz ECC83 i par 6L6 lampi.

Trikanalno lampaško pojačalo daje 60 watta RMS snage i daje masivnu i močnu distorziju kakve se sjećamo od KLIPP i AOR serije. IRONHEART ima 3 kanala: Clean, Rhythm i Lead s posebnim kontrolama glasnoće. Clean i Rhythm kanal dijele 3 kanalni EQ s push-pull potenciometrima pomoću kojeg možete podesiti svoj ubojiti zvuk. Lead kanal također ima 3 kanalni EQ s push-pull potenciometrima na svakoj kontroli.

edna od odličnih mogućnosti pojačala je i Pre Boost. Ona radi kao vaša odlična boost pedala ispred pojačala te se može kontrolirati pomoću footswitcha koji dolazi uz pojačalo.

Još jedna posebnost IRONHEART serije je WATTS kontrola na master sekciji. Ona omogućava da stvarno smanjite glasnoću 4x6L6 lampi na manje od 1 watt. Ovo je odlična opcija da dobijete puni, čistokrvni metal zvuk na glasnoćama koje možete koristiti u svojoj sobi bez da smetate susjede.

Kombinirajući to uz kontrolu dinamike koja učvršćuje basove kad svirate na pravoj glasnoći ili da vam omogući odličan zvuk na malim glasnoćama.

Kontrola tona radi na svim kanalima i pomaže da namjestite baš svoj bez imalo muke.

IRONHEART ima i posebno ugrađeni i podešeni reverb koji omogućava baš onoliko reverba koliko vam je potrebno da ofarbati svoj zvuk.

Jednostavni dizajn i kontrole na prednjoj ploči omogućavaju vam da podesite svoj zvuk za metal, a sve možete kontrolirati i putem footswitcha koji dolazi s svim modelima.

Specifikacije:
Klasa: Klasa AB
Drivers: 2 x HH Custom Designed 12″ drivers (16 (ohms)
Ujednačavanje: Bass, Middle & Treble s Pull-Push EQ smjene na svakoj
FX Loop (i): Da – promjenjiva razina FX loop
Impedancija: 16 Ohma
Ulazi: 1 x utičnica
Snaga: 60 W
Reverb: Laney dizajniran digitalni reverb
Zvučnički priključci: 2 jack utičnice – 4, 8 ili 16 ohma
Težina: 38.5kg
Dimenzije(VxŠxD mm): 526 x 715 x 288

Kategorije: , Oznaka:
Podijeli