LOOP music shop

Laney IRT-X Expansion Cabinet 200W RMS 8"+1" Zv. kutija

2,334.00 kn

Informacije o proizvodu:

Laney IRT-X je snažna 200 wattna aktivna kutija koja će proširiti vaš zvuk, dodati još snage, dinamike i “muda”.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 2.593,00 kn
Cijena za gotovinu: 2.334,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

 

Laney IRT-X je snažna 200 wattna aktivna kutija koja će proširiti vaš zvuk, dodati još snage, dinamike i “muda”. Dizajniran u Black County-u, Velikoj Britaniji, IRT-X nije dodatna zvučna kutija već zvučna kutija koja će proširiti vaš zvuk.

IRT-X daje 200 watta snage kroz 8″ zvučnik studijske kvalitete, a tu je i 1″ kompresioni driver za visoke tonove. Opremljen sa XLR i jack ulazima, kontrolama za ulaz, master volume, treble i bass te stereo FX loop, imate sve mogućnosti spajanja koje trebate. Kombinirajte to sa balansiranim DI izlazom i Cabinet emulatorom koji se može uključiti i isključiti plus Speaker Phase Reversal omogućit će da vaša gitara zvuči bolje nego ikad.

Imate Kemper, Helix, Fractal ili bilo koji multiefekt ili svirate putem računala? Nabavite IRT-X! Možete ga koristiti i kao vaš osobni monitor. Volite zvuk vašeg malog lampaša, ali nemate dosta snage? Uzmite IRT-X i imat ćete ogroman zvuk.

Kategorije: , Oznaka:
Podijeli