Laney Ironheart IRT60 212

2.997,00Kn

Kategorije: , Oznaka:

Želite unajmiti ovaj proizvod? Za uvjete i cijene popunite naš ili nas kontaktirajte direktno na prodaja@loop.hr

Opis

Laney Ironheart IRT60 212

Ukoliko ne volite velike kombinacije glave i boxova IRT60-212 je izbor za vas, radi se o 60 wattnom kombo pojačalu s dva HH 12″ zvučnika.
Izlazna snaga 60 watta RMS-a kroz ECC83 i par 6L6 lampi.

KORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 3.330,00 kn
Cijena za gotovinu: 2.997,00 kn

Moguće zamjene za glazbenu opremu. Moguće plaćanje karticama (American express, Mastercard, Maestro, VISA i Diners), a moguća je i otplata na rate do 12 mjeseci beskamatno ili pak čak do 60 mjesečnih rata putem kredita. Moguće ispostavljanje R-1 računa.

Ukoliko želite isprobati ovaj artikl, molimo da nam se prethodno najavite mailom na prodaja@loop.hr, ili pak na telefon 042/410-757, jer zbog ogromnog lagera, nismo u mogućnosti baš sve artikle imati fizički u music shopu. Uz najavu, blagovremeno ćemo Vam pripremiti za testiranje.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Kod plaćanja pouzećem vrijedi cijena za gotovinu.

Dostava je uključena u cijenu.

Trikanalno lampaško pojačalo daje 60 watta RMS snage i daje masivnu i močnu distorziju kakve se sjećamo od KLIPP i AOR serije. IRONHEART ima 3 kanala: Clean, Rhythm i Lead s posebnim kontrolama glasnoće. Clean i Rhythm kanal dijele 3 kanalni EQ s push-pull potenciometrima pomoću kojeg možete podesiti svoj ubojiti zvuk.

Lead kanal također ima 3 kanalni EQ s push-pull potenciometrima na svakoj kontroli. edna od odličnih mogućnosti pojačala je i Pre Boost. Ona radi kao vaša odlična boost pedala ispred pojačala te se može kontrolirati pomoću footswitcha koji dolazi uz pojačalo. Još jedna posebnost IRONHEART serije je WATTS kontrola na master sekciji. Ona omogućava da stvarno smanjite glasnoću 4x6L6 lampi na manje od 1 watt. Ovo je odlična opcija da dobijete puni, čistokrvni metal zvuk na glasnoćama koje možete koristiti u svojoj sobi bez da smetate susjede.

Kombinirajući to uz kontrolu dinamike koja učvršćuje basove kad svirate na pravoj glasnoći ili da vam omogući odličan zvuk na malim glasnoćama. Kontrola tona radi na svim kanalima i pomaže da namjestite baš svoj bez imalo muke. IRONHEART ima i posebno ugrađeni i podešeni reverb koji omogućava baš onoliko reverba koliko vam je potrebno da ofarbati svoj zvuk. Jednostavni dizajn i kontrole na prednjoj ploči omogućavaju vam da podesite svoj zvuk za metal, a sve možete kontrolirati i putem footswitcha koji dolazi s svim modelima.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Laney Ironheart IRT60 212”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Comment *