LOOP music shop

Laney GH50R 50W Head

6,120.00 kn

Informacije o proizvodu:

Laney GH50R je lampaško pojačalo opremljeno sa EL34 lampama, 2 kanala i 50 watti snage s mogučnošću doziranja pretpojačala i pojačala.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 6.800,00 kn
Cijena za gotovinu: 6.120,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

 

Laney GH50R je lampaško pojačalo opremljeno sa EL34 lampama, 2 kanala i 50 watti snage s mogučnošću doziranja pretpojačala i pojačala. GHR serija je rezultat dugog istraživanja o tome kako gitaristi koriste lampaška pojačala, “Lampaški zvuk” se sastoji od takozvanog “RED” i “BLACK” zvuka.

RED je lampaška distorzija koja dolazi iz pretpojačala koje pogone ECC83 lampe koje dodaju drive. BLACK je izlazna lampaška distorzija koja se povećava sa glasnoćom. GHR dozvoljava gitaristima da doziraju RED i BLACK kanal i namjeste svoj savršeni zvuk.

Oba kanala na GH50R glavi se mogu podesiti da daju ili čisti ili distorzirani kanal. Bilo da svirate funk ili rock, svirate country ili ste metalac, GH50R vam daje bogat, kompleksni zvuk. Jedinstvena Master Output kontrola vas daje mogućnost da podesite pravi odnos pretpojačala i pojačala kako bi našli svoj najbolji zvuk.

3 kanalni tone stack je podjeljen između kanala, a pull shift funkcija na srednjima vam omogućava još preciznije podešavanje zvuka. Digitalni reverb studijske kvalitete vam omogućava dodavanje jeke, a za još preciznije podešavanje je tu i pull focus opcija.

Ukoliko želite svirati i snimati kod kuće, a glasnoća vam je problem, tu je i DI izlaz sa “speaker emulation” opcijom s kojom možete spojiti svoje pojačalo direktno u mikser ili zvučnu karticu, a zvuk koji izlazi je zvuk pojačala, dakle iza pojačala, a ne pretpojačala. Dolazi i sa FS2 footswitchom i navlakom. Lampe u pojačalu su 2 x EL34, pretpojačalo ima 4 x 12AX7 lampi. Težina je 17,5 kg.

Kategorije: , Oznaka:
Podijeli