LOOP music shop

Laney AH-Freestyle Pojačalo za klavijature s baterijom

1,330.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

AH FREESTYLE – jedinstveno pojačalo za više instrumenata, za glazbenike koji su u pokretu. Priključite bilo koji instrument i uživajte u odličnom zvuku.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 1.478,00 kn
Cijena za gotovinu: 1.330,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (u shopu do 36 rata bez kamata, a putem webshopa do 24 rate bez kamata). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

OPIS PROIZVODA

AH FREESTYLE – jedinstveno pojačalo za više instrumenata, za glazbenike koji su u pokretu. Priključite bilo koji instrument i uživajte u odličnom zvuku. Odlično za škole, prostorije za probe, garaže, vašu spavaću sobu ili ulicu. Napaja se pomoću baterija ili adaptera što vam omogućava svirku bilo gdje.

Pojačalo ima ugrađeni i digitalni delay sa time i feedback kontrolama kao i FX send sklopku na svakom kanalu.
Možda je AH-FREESTYLE malen dimenzijama i lagani, ali na sebi ima 3 kanala. Prvi kanal ima MIC/LINE ulaz, drugi ulaz ima stereo line ulaz dok je treću ulaz LINE/INSTRUMENT.

Ovo je idalno pojačalo za klavijaturiste, pjevače, bubnjare s elektroncom ili one koji sviraju akustično na ulici, a za zvuk se brine posebno dizajnirani 8″ zvučnik koji daje čisti i jasan zvuk.

Dodajte tome čvrstu izradu, metalnu zaštitu za zvučnik i remen za nošenje, AH-FREESTYLE će zadovoljiti sve vaše potrebe ako nastupate ili vježbate sa svojim bendom, bilo gdje!

Snaga pojačala je 3W RMS,a tu je i dvokanalni EQ za fino podešavanje zvuka.

Kategorije: , , , , , Oznaka:
Share on facebook
Podijeli