Laney AH-Freestyle Pojačalo za klavijature s baterijom

1.224,00 kn

Želite unajmiti ovaj proizvod? Za uvjete i cijene popunite naš ili nas kontaktirajte direktno na prodaja@loop.hr

Opis

Laney AH-Freestyle Pojačalo za klavijature s baterijom

AH FREESTYLE – jedinstveno pojačalo za više instrumenata, za glazbenike koji su u pokretu. Priključite bilo koji instrument i uživajte u odličnom zvuku.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 1.361,00 kn
Cijena za gotovinu: 1.224,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu opremu.

Moguće je plaćanje karticama na rate:

  • *od 2 do 24 rata (bez kamata i naknada) – moguće je plaćanje svim VISA i Maestro karticama slijedećih banaka: PBZ, Zagrebačka banka, Erste banka, OTP banka i svim svim VISA Premium, Mastercard i Diners club karticama
  • *od 2 do 36 rata (bez kamata i naknada) – moguće je plaćanje Diners club karticama
  • *od 2 do 12 rata (bez kamata i naknada) – moguće je plaćanje svim VISA i Maestro karticama slijedećih banaka: PBZ, Zagrebačka banka, Erste banka, OTP banka, ali i svim MBPlus karticama slijedećih banaka: Slatinska banka, Istarska kreditna banka, Sberbank, Kentbank, Agram banka.
  • *jednokratno – moguće je plaćanje svim kreditnim i debitnim karticama.

Proizvod je raspoloživ po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena za gotovinu.

Dostava je uključena u cijenu.

 

AH FREESTYLE – jedinstveno pojačalo za više instrumenata, za glazbenike koji su u pokretu. Priključite bilo koji instrument i uživajte u odličnom zvuku. Odlično za škole, prostorije za probe, garaže, vašu spavaću sobu ili ulicu. Napaja se pomoću baterija ili adaptera što vam omogućava svirku bilo gdje.

Pojačalo ima ugrađeni i digitalni delay sa time i feedback kontrolama kao i FX send sklopku na svakom kanalu.
Možda je AH-FREESTYLE malen dimenzijama i lagani, ali na sebi ima 3 kanala. Prvi kanal ima MIC/LINE ulaz, drugi ulaz ima stereo line ulaz dok je treću ulaz LINE/INSTRUMENT.

Ovo je idalno pojačalo za klavijaturiste, pjevače, bubnjare s elektroncom ili one koji sviraju akustično na ulici, a za zvuk se brine posebno dizajnirani 8″ zvučnik koji daje čisti i jasan zvuk.

Dodajte tome čvrstu izradu, metalnu zaštitu za zvučnik i remen za nošenje, AH-FREESTYLE će zadovoljiti sve vaše potrebe ako nastupate ili vježbate sa svojim bendom, bilo gdje!

Snaga pojačala je 3W RMS,a tu je i dvokanalni EQ za fino podešavanje zvuka.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Laney AH-Freestyle Pojačalo za klavijature s baterijom”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Komentiraj *