Kurzweil SP6 stage piano

5.391,00Kn

Želite unajmiti ovaj proizvod? Za uvjete i cijene popunite naš ili nas kontaktirajte direktno na prodaja@loop.hr

Opis

Kurzweil SP6 stage piano

Napredni stage piano koji je stvoren za dominaciju! Pruža nekolicinu piano zvukova s akustičnim modeling značajkama visoke definicije, VAST tehnologiju (Variable Architecture Synthesis Technology) i Kurzweil VA1 analogni synth modeling i DSP obradu signala. Nadalje, SP6 koristi KB3 ToneReal fizički modeling za stvaranje poznatih zvukova orgulja izvedenih po uzoru za Hammond, Vox i Farisa orgulje s kontrolama performansi u realnom vremenu. Pokretanje za 11 sekundi, nulto vrijeme za pokretanje zahvaljujući 2GB flash memorije, izvrstan i potpun instrument težine od samo 12,36 kg.
Odlično očuvano, pod garancijom!

KORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 5.990,00 kn
Cijena za gotovinu: 5.391,00 kn

Mjesečna rata za plaćanje na 36 rata: cca 149,75 kn.

Moguće zamjene za glazbenu opremu. Moguće plaćanje karticama na rate do 36 mjeseci bez kamata (American express, Mastercard, Maestro, VISA i Diners). Moguće ispostavljanje R-1 računa.

Dostupno odmah. Ukoliko želite isprobati ovaj artikl, molimo da nam se prethodno najavite mailom na prodaja@loop.hr, ili pak na telefon 042/410-757, jer zbog ogromnog lagera, nismo u mogućnosti baš sve artikle imati fizički u music shopu. Uz najavu, blagovremeno ćemo Vam pripremiti za testiranje.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Kod plaćanja pouzećem vrijedi cijena za gotovinu.

Dostava je uključena u cijenu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Kurzweil SP6 stage piano”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Komentiraj *