LOOP music shop

Kemper Profiler Rack gitarsko pretpojačalo

12,555.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

RACK VERZIJA!!! Koristeći novo Kemper Profiling Amplifier pretpojačalo, od sada imate mogućnost stvoriti profil zvuka svog osobnog pojačala (ili bilo koje drugo pojačalo koje možete isprogramirati) te ga pohraniti u memoriju. Ovo je istinsko pravo gitarsko pretpojačalo, s pravim gain i tonskim potenciometrima, spremno da ga uključite u gitarsko pojačalo, zvučni sistem ili u studio recording direktno. Prava magija počinje kada počnete oblikovati Vaš ton s Profiling Amplifier-ovim tonskim potenciometrima – Kemper-ovo high-tech čarobnjaštvo čini da Vaše isprofilirano pojačalo omogućava zadivljujuće precizno podešavanje Profiling Ampilifer tonskih i gain potenciometara. Od sada možete uzeti zadivljujuće pojačalo, uhvatiti suštinu, svirati na njemu kada god zaželite s kompletnim gain i tonskim kontrolama.200 tvorničkih postavki, savršena “karika koja nedostaje” između svirke uživo i studijskog snimanja.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i zamjene: 13.950,00 kn
Cijena za gotovinu: 12.555,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje do 36 rata bez kamata (karticama, ali i bez njih), čak i direktno putem webshopa www.loop.hr. Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Podijeli