LOOP music shop

Kali Audio IN-8 aktivni studijski monitor (Komad)

2,680.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Kalijev IN-8 jedan je od jedan najinovativnijih studijskih monitora kojeg ste imali priliku čuti. Spajajući prirodne prednosti dizajna trosistemskih zvučnika s iznimnim opsegom i detaljnim rasponom srednjih i visokih frekvencija, ovaj je zvučnik transparentniji uz manje obličenja od ostalih zvučnika u istoj klasi cjenovnog razreda. 8-inčni woofer u kombinaciji s koaksijalnim tweeterom (mid-range driver 4″ i HF driver 1″) reproducira čiste i konkretne basove uz odličnu stereo sliku. Mogućnost podešavanja zvučnih karakteristika prema prostoru u kojima se nalaze čini ove monitore još atraktivnijima.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 2.977,00 kn
Cijena za gotovinu: 2.680,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje do 36 rata bez kamata (karticama, ali i bez njih), čak i direktno putem webshopa www.loop.hr. Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Podijeli