LOOP music shop

Ibanez SA260FM VLS

2,412.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

SA serija spada među najpopularnije modele Ibaneza. SA-260FM je gitara specifičnog ergonomskog oblika, mekog i toplijeg zvuka. Idealna za nastupe ili svirke u kojima se mijenja više stilova.

Gitara napravljena za razne stilove SA je glazbeni kameleon. Od čistog ritma do crunchy bluesa, pa sve do najžešćeg metala, SA se iskazuje u svakom žanru. Oble konture tijela naglašavaju ljepotu SA serije, od predivnih boja do zadivljujućeg javora egzotičnih godova prekrivenog bezbojnim lakom. U kombinaciji sa HSS konfiguracijom te jednostavnim sinkroniziranim tremolom, SA može prolaziti kroz bilo koji glazbeni teritorij.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 2.680,00 kn
Cijena za gotovinu: 2.412,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Kategorije: , Oznaka:
Podijeli