LOOP music shop

Focusrite Scarlett 2i2 Studio (3. Generation) komplet za studijsko snimanje

1,934.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Sve što vam je potrebno za snimanje u paketu! Ne morate se brinuti da nešto nedostaje! Scarlett 2i2 Studio Pack uključuje kompaktno Scarlett 2i2 USB audio sučelje treće generacije, veliki kondenzatorski mikrofon, zatvorene slušalice studijske kvalitete kao i sve potrebne kabele i softver koji su vam potrebni za početak snimanja. Focusrite je karticu treće generacije opremio sjajnim novim značajkama: poboljšana su mikrofonska pretpojačala i dodana im je čuvena air značajka, poboljšana je kvaliteta pretvarača, smanjena je latencija, pojednostavljeno je rukovanje. Bilo da ste glazbenik ili producent, s ovako kvalitetnim alatom uz pregršt softvera koji dolazi u ovom paketu, bit ćete spremni oživjeti i snimatelja i izvođača u sebi gdjegod da se nađete!

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 2.149,00kn
Cijena za gotovinu: 1.934,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje do 36 rata bez kamata (karticama, ali i bez njih), čak i direktno putem webshopa www.loop.hr. Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Podijeli