Focusrite Scarlett 18i20 (3. Generation) audio sučelje

3.927,00Kn

Želite unajmiti ovaj proizvod? Za uvjete i cijene popunite naš ili nas kontaktirajte direktno na prodaja@loop.hr

Opis

Focusrite Scarlett 18i20 (3. Generation) audio sučelje

Treća generacija Focusrite Scarlett 18i20 ima gomilu mogućnosti u pristupačnom paketu. Dva vrhunska Focusrite mikrofonska / instrumentalna pretpojačala nalaze se na prednjoj ploči, na dohvat ruke kad ih trebate, dok je stražnja ploča nudi istovremeno i mnoštvo dodatnih ulaza i izlaza, točnije rečeno 18 ulaza i 20 izlaza! Na poleđini ćete naći šest dodatnih XLR combo ulaza plus osam kanala ADAT I / O, S / PDIF i MIDI I / O, te word clock priključak. Focusrite je ovaj put opremio Scarlett 18i20 sjajnim novim značajkama: poboljšana su mikrofonska pretpojačala i dodana im je čuvena air značajka, poboljšana je kvaliteta pretvarača, smanjena je latencija, ugrađen je talkback za komunikaciju s izvođačem, novost su i pregledne 8-kanalne LED-ice, tu su i dvostruki izlazi za slušalice sa zasebnom regulacijom glasnoće i prekidač za prebacivanje 2 para spojenih monitora. Scarlett 18i20 je odličan temelj za ozbiljne studijske studije koji će možda trebati proširivati u budućnosti. Pokrenite softver koji dolazi u paketu i krenite sa snimanjem hitova još danas!

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 4.363,00kn
Cijena za gotovinu: 3.927,00 kn

Mjesečna rata za plaćanje na 36 rata: 121,19kn

Moguće zamjene za glazbenu opremu. Moguće plaćanje karticama na rate do 36 mjeseci bez kamata (American express, Mastercard, Maestro, VISA i Diners). Moguće ispostavljanje R-1 računa.

Proizvod je raspoloživ po narudžbi, kroz 2-3 dana.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Kod plaćanja pouzećem vrijedi cijena za gotovinu.

Dostava je uključena u cijenu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Focusrite Scarlett 18i20 (3. Generation) audio sučelje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Komentiraj *