LOOP music shop

Focusrite RedNet R1 desktop kontroler

6,366.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Focusrite RedNet R1 je prvi monitorski sustav za daljinsko upravljanje sučeljima sa standardom Dante, Pro Tools | HD i Thunderbolt i podržava maksimalno osam kanala, svaki s 12 izvora zvuka. Kontrolama se upravlja s razinoma glasnoće, unaprijed ugrađenim postavkama, funkcijama cut, mute, A/B switch i raznim solo načinima rada. U RedNet R1 j ugrađen interni mikrofon za komunikaciju, ali korisnici mogu priključiti i vlastiti putem XLR priključka. Dva LCD zaslona služe najpreciznijem praćenju signala svih izvora zvuka i pružaju preglednu vizualizaciju za navigiranje kroz razne menije. RedNet Control je dizajniran za brzo i jednostavno postavljanje konfiguracija snimanja, bez obzira na razinu njihove kompleksnosti.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 7.073,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 6.366,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.