LOOP music shop

Focusrite Red 1 500 Series mikrofonsko pretpojačalo

6,009.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Pretpojačalo koje Vam donosi legendarni “mojo” iz RED serije, ali ovaj puta u Luchbox formatu! Red 1 pretpojačalo postalo je esencijalni set u svim poznatim svjetskim studijima zahvaljujući svojem jedinstvenom zvuku s potpisom te zbog sposobnosti za besprijekorni rad bez obzira koji mikrofon koristili. S 66dB gaina, Vi možete koristiti Red 1 500 Series pretpojačalo s Vašim kondenzatorskim, dinamičkim i ribbon mikrofonima, također. Kao i originalna RED linija, ovaj modul proizveden je u Engleskoj sa standardnom RED topologijom radnog toka i komponentama. Ugradite RED unutar Vašeg rack prostora: Focusrite Red 1 500 serija mikrofonskog pretpojačala.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 6.677,00 kn
Cijena za gotovinu: 6.009,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Kategorija: Oznaka:
Podijeli