LOOP music shop

Focusrite Pro RedNet D64R Dante na MADI sučelje

18,342.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Uređaj rack visine 1U, 64×64 MADI interfejs za bilo koju Dante™ audio-over-IP mrežu! Sadržava mrežnu i stujnu redundanciju, RedNet D64R idealan je izbor za pružanje MADI ulaza/izlaza kod mnogih critical-path aplikacija, bilo da ste u post produkciji, broadcastu, ozvučavanju uživo ili radite u studiju. MADI povezivost pružena Vam je u koaksijalnoj formi prema vanjskoj opremi ili alternativno se sinkronizira na Dante mrežu prema vanjskom word clock satu. Word clock ulaz može se dodatno koristiti kao izvor za sinkronizaciju za jedinične konvertere brzine uzorkovanja, omogućavajući Vam asinhronu operaciju između mreže i MADI domena. Status LED lampice na prednjem panelu pružaju Vam vizualne povratne informacije o prezentnosti signala, SRC statusu, PSU statusu i još mnogo više.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 20.380,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 18.342,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.