LOOP music shop

Focusrite Pro Rednet D16R MKII audio sučelje

15,172.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Focusrite RedNet D16R MkII je 16-kanalno dvosmjerno digitalno audio sučelje za Dante standard. Smješteno je u rack kućište visine 1U i sadrži pojedinačne kontrole za namještanje razina ulaznog i izlaznog kanala, što omogućuje precizniji rad pomoću RedNet Control. RedNet D16R MkII ima napajanje i značajku Ethernet redundancy s automatskim prebacivanjem u slučaju kvara. Razne opcije povezivanja čine RedNet D16R MkII fleksibilnim alatom u bilo kojem Audio-over-IP sustavu. DB sub konektori služe za povezivanje AES3 I / O kanala u i izvan sučelja, a XLR i RCA priključci za dvokanalne veze AES3 i S / PDIF. Word clock ulazi i izlazi omogućuju sinkronizaciju s vlastitim satom ili vanjske opreme s Danteovom mrežom.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 16.857,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 15.172,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje do 36 rata bez kamata (karticama, ali i bez njih), čak i direktno putem webshopa www.loop.hr. Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.