LOOP music shop

Focusrite Pro Red 8LINE audio sučelje

20,935.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Bez obzira koristite li Focusrite Red 8Line kao Thunderbolt 3 audio sučelje za svoj DAW, za vaše Pro Tools | HD sustave za snimanje ili I / O uređaj unutar Danteove digitalne audio mreže, bit ćete oduševljeni onim što čujete. Red 8Line opremljen je vrhunskim pretvaračima s dinamičkim rasponom do 121dB, kao i parom mikrofonskih pretpojačala Focusrite Red Evolution koji jamče kvalitetu zvuka svjetske klase. Dostupno je dovoljno analognih ulaza i izlaza, uključujući namjenske monitorske izlaze za zvučnike i slušalice. A s opcijama povezivanja, uključujući Thunderbolt 3, Dante, DigiLink, ADAT optički i S / PDIF, Focusrite Red 8Line jedno je od najsvestranijih profesionalnih audio sučelja koji postoje na tržištu. Vrhunski pretvarači rade s uzorkovanjem do 24-bit / 192kHz i mogu se pohvaliti dinamičkim rasponom od 119dB (A / D) i 121dB (D / A).

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 23.261,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 20.935,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.