LOOP music shop

Focusrite Pro Red 4Pre 58x64 thunderbolt 2 audio sučelje

11,995.00 kn

Informacije o proizvodu:

Focusrite korporacija je izuzetno ponosna na Red 4Pre Thunderbolt audio interfejs te su u potpunosti u pravu što i jesu! Sadržavajući četiri legendarna softverski kontrolirana Red Evolution mikrofonska pretpojačala opremljena s Focusrite Air strujnim tokom i 24-bit/192kHz konverterima s paralelno usmjerenim summingom koji povećava odnos signala naspram šuma, Red 4Pre pruža Vam zadivljujuću kvalitetu zvuka. Također ovaj audio interfejs je i izuzetno svestran! Omogućava Vam dvostruka Thunderbolt 2 porta s izuzetno niskom razinom latencije, Pro ToolsHD i Dante mrežnu povezivost te ukupno 58 ulaza i 64 izlaza. Red 4Pre audio interfejs postavljen je u graciozno kućište rack visine od 1U koje će izgledati izuzetno “skupo” unutar Vašeg studija. Mi smo poprilično impresionirani s ovim audio interfejsom, a sigurni smo da ćete biti i Vi (ako već niste)!

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 13.327,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 11.995,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan odmah.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.