LOOP music shop

Focusrite Pro ISA 828 MKII mikrofonsko pretpojačalo

21,020.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Nova poboljšana verzija Focusriteove perjanice. 8 kanala vrhunskih mikrofonskih / linijskih pretpojačala koji svoj dizajn crpe iz topologije čuvenih ISA 110 pretpojačala s Focusriteovih konzola neizostavan su komad opreme svakog vrhunskog tonskog studija. Prva četiri kanala imaju ulaze za instrumente, a svakom kanalu dodan je prekidač kojim se prebacuje u ISA 110 način rada. Od ostalih funkcija su tu još i fantomsko napajanje, okretač faze, HP filter, insert točka (kod korištenja kartice), atenuacija signala itd. Poboljšana verzija uključuje mogućnost proširenja s digitalnim karticama ADN 8 koje ovom klasiku otvaraju vrata u digitalno doba snimanja zvuka.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 23.355,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 21.020,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje do 36 rata bez kamata (karticama, ali i bez njih), čak i direktno putem webshopa www.loop.hr. Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.