LOOP music shop

Focusrite ISA One mikrofonsko pretpojačalo

3,648.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Mikrofonsko pretpojačalo koje donosi Focusrite-ovo prestižno ISA pretpojačalo bazirano na trasformatorima, i to u čvrstom metalnom i lako prenosivom kućištu… I to za nevjerojatnu cijenu! Izgrađeno na bazi originalnog ISA 110 pretpojačala uključujući i Lundahl L1538 transformator i bespoke zobel mrežu. Ulazi za mikrofone, linijski ulaz i direktni instrumentalni izvori pokrivaju gotovo sve potrebno. Varijabilni selektor otpora također Vam daje mogućnost da birate toplinu zvuka koju želite, a bez da morate žrtvovati čistoću i razgovijetnost zvuka. Plus, ISA One DI i mikrofonski ulazi rade paralelno, tako da se možete uključiti direktni signal instrumenta sa zvukom ozvučenog pojačala – ubojiti trik za dobivanje bas zvuka koji je “debeo i zaobljen” + “punchy”.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 4.053,00 kn
Cijena za gotovinu: 3.648,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Kategorija: Oznaka:
Podijeli