LOOP music shop

Blackstar LT Boost pedala

500.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

LT BOOST pedala je zamišljena s ciljem guranja vašeg pojačala u uglađeni overdrive kako bi mu omogućila još veće tonske mogućnosti i dinamiku tijekom svirke. Izuzetno fleksibilna pedala može se koristiti na clean pojačalu kao boost, dodatna faze EQ-a ili za guranje pojačala u overdrive. Bass, treble, gain kontrole, radi na 9V bateriju ili eksterno 9V napajanje (ne dolazi u kompletu). Malih je dimenzija za jednostavnije uklapanje u pedalboard, robusna izrada za dugotrajnu upotrebu.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 556,00 kn

Cijena za gotovinu: 500,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

 

OPIS PROIZVODA

The LT BOOST’s patent-applied-for gain circuit is designed to push your guitar amp into smooth overdrive and has been refined to ensure the maximum delivery of your dynamics and tone.

This is an extremely flexible pedal and can be used into a clean amp as a volume boost, an additional equalisation stage, or to drive your amplifier into dynamic overdrive.

  • Patent-Applied-For clipping circuit that matches the tone and response of our valve pedals
  • Continuously variable boost
  • Bass and Treble controls for tonal refinement
  • 9V battery powered
  • Small form-factor – great for pedalboards
  • Rugged construction
Kategorije: , Oznaka:
Podijeli