LOOP music shop

Blackstar HT-112 gitarski kabinet

1,414.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Blackstar HT-112 gitarski kabinet

Gitarski dodatni kabinet koji sadržava 1 x 12″ 50W custom dizajnirani zvučnik od strane Blackstara. Ovaj kabinet proizveden je po najvišim standardima gdje su se koristili najfiniji materijali. Pri izradi se pazilo na svaki detalj kako bi zvuk zaista bio bezvremenski i savršen! Savršeno se upotpunjuje s Blackstar HT-5 serijom, ali i s većinom drugih gitarskih glava i pojačala.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 1.571,00 kn

Cijena za gotovinu: 1.414,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

 

OPIS PROIZVODA

The HT-112 extension cabinet contains 1×12″ 50W custom designed speaker. It has been produced to the highest standards and using the finest materials. Every care has been taken to ensure it produces the best possible sounds.

It really will last a lifetime!

  • 12″ 50W speaker custom designed by Blackstar
  • Designed for use with the HT-5 range
Kategorije: , Oznaka:
Podijeli