LOOP music shop

BeyerDynamic TG I56c

675.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Jednostavan kondenzatorski mikrofon specijalno dizajniran prvenstveno za korištenje kod ozvučavanja harmonike ili citra, ali dobro funkcionira i s drugim instrumentima. Specijalna spona omogućava Vam jednostavno monitiranje mikrofona i lak transport: Mikrofon skinete s instrumenta a spona ostaje na instrumentu. Kardoidni polar pattern na ovom mikrofonu također osigurava visoki stupanj otpornosti na mikrofoniju (feedback rejection), a mikrofonska kapsula je izolirana od vibracije na guščijem vratu s ciljem prevencije neželjenih mehaničkih šumova. Uz mikrofon dolazi i original torbica.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 750,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 675,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Podijeli