LOOP music shop

Akcija!

Behringer X32 digitalna mikseta

11,995.00 kn

Informacije o proizvodu:

Najpoznatija i najkorištenija digitalna mikseta današnjice. Nova Behringer-ova X32 digitalna mikser konzola Vam omogućava da se usredotočite na sam događaj, umjesto da “šarafate” po mnoštvu potenciometara, dugmadi i raznih menija kao kod drugih digitalnih miksera namijenjenih za svirku uživo. X32 digitalna mikser konzola je intuitivna i moćna s 40 procesirajućih kanala i 25 mix buseva, i svi su opremljeni sa ozbiljnim signalnim procesingom (dinamičkim, EQ i insertima), koji se može podesiti vrlo brzo kako bi stvorili potrebne uvijete za praktično svaku gažu, veliku ili malu.32 kanala, 16-buseva, 40-bit digitalna mikser konzola s programabilnim MIDAS pretpojačalima, motorizirani sklizni potenciometri, 32-kanalni audio interfejs i iPad daljinska kontrola.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i zamjene: 13.328,00 kn

Cijena za gotovinu: 11.995,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan odmah.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Kategorije: , Oznaka:
Share on facebook
Podijeli