LOOP music shop

Audix OM3

854.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Dinamički vokalni mikrofon predviđen za široku namjenu aplikacija (“live” svirka, probe, studio…). Ovaj mikrofon daje čistu i preciznu zvučnu reprodukciju, otpornost na mikrofoniju i mogućnost svladavanja visoke razine zvučnog pritiska bez distorziranja. OM3 koristi usku i ujednačeno kontroliranu hiperkardioidnu usmjernu karakteristiku koja pomaže pri izolaciji vokala od instrumenata na bini. Prirodno blago smanjena mid-bas frekvencija omogućava OM3 mikrofonu umanjeni šum koji nastaje od rukovanja sa mikrofonom. To u kombinaciji sa izuzetno preciznom srednjom frekvencijom čini ovaj mikrofon izvrsnim izborom za razglase svih veličina.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 949,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 854,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Kategorije: , Oznaka:
Podijeli