LOOP music shop

Audix i5

703.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Dizajniran sa kardioidnom usmjernom karakteristikom namijenjenom za kontrolu izolacije i mikrofonije, i5 dinamički mikrofon je opremljen sa VLM™ membranom koja daje prirodnu i preciznu reprodukciju zvuka. i5 mikrofon je namijenjen za “live” svirku, studio ili za broadcast aplikacije, te može savladati visoki zvučni pritisak do 140 db bez pojavljivanja distorzije. Uz pomoć i5 mikrofona možete ozvučiti široki spektar instrumenata: gitarske i bas kabinete, vokale, ali i govoranciju 🙂 i5 je mikrofon čvrste konstrukcije, kompaktan i vrlo jednostavan za pozicioniranje. Sa širokim frekvencijskim rasponom od 50 Hz do 16 kHz, i5 daje čistu reprodukciju zvuka bez potrebe da se “igrate” sa ekvalizatorima. Dizajniran, sastavljen i testiran od strane firme Audix, USA.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 781,00 kn
Cijena za gotovinu: 703,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Kategorije: , Oznaka:
Podijeli