LOOP music shop

Arturia MiniBrute 2S polu-modularni analogni sekvencer synthesizer

3,540.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Zamjenivši tipke za kompaktni red padova osjetljivih na dodir, Arturia MiniBrute 2S polu-modularni analogni synthesizer donosi Vam mnoštvo masivnih zvukova koji su vrlo jednostavni za dodavanje u Vaš synth setup. Budući da je ovaj synth polu-modularni Vi nemate potrebu ništa povezivati kako bi generirali veliki raspon zvukova s MiniBrute 2S – ali opet imate beskrajne kreativne mogućnosti kada počnete tipkati po njegovoj CV mod matrici u 48 točaka. Također vrlo impresivan je i njegov 3-slojni sekvencer u BeatStep-stilu koji Vam omogućava sekvenciranje nota na jednom sloju dok sekvencijske postavke mijenjaju se s drugim.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 3.933,00 kn
Cijena za gotovinu: 3.540,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

OPIS PROIZVODA

Brute-force Synthesis is Back

Exchanging a keybed for a compact row of velocity/pressure-sensitive pads, the Arturia MiniBrute 2S semi-modular analog synthesizer delivers massive sound that’s easy to add to your synth setup. Because it’s semi-modular, you don’t need to patch a thing to generate a huge range of sounds with MiniBrute 2S — but you’ll have endless creative possibilities when you begin to tap into its 48-point CV mod matrix. Also impressive is its three-layer BeatStep-style sequencer, allowing you to sequence notes on one layer while sequencing parameter changes on the others.

Arturia MiniBrute 2S Synthesizer Features:

  • Semi-modular monophonic analog synthesizer
  • Velocity- and pressure-sensitive performance pads
  • 2 oscillators with waveform mixing, waveshaping, and frequency modulation
  • 4-mode Steiner-Parker analog filter
  • 2 envelopes, one ADSR and one looping AD, and 2 LFOs
  • Built-in sequencer and arpeggiator
  • USB and MIDI connectivity, plus sync support for DrumBrute, Akai MPC Live, and Korg Volcas
  • 48-point CV for extensive modulation capabilities and Eurorack integration