LOOP music shop

ANT BBM 5 kompaktni instalacijski aktivni zvučnik

1,161.00 kn

Informacije o proizvodu:

Kompaktna 2-sistemska instalacijska zvučna kutija! Predstavlja izuzetno jednostavno rješenje za male i srednje mobilne aplikacije, ali također izvrsno služi kao nenametljiva instalacijska aplikacija; kabinet se jednostavno može učvrstiti na zid uz pomoć BBM WB5U (U nosač) ili BBM-SA50 (L nosač) zidnih nosača (zasebno u prodaji). Zvučnik je opremljen s dva ulazna kanala s zasebnim level managmentom: CH 1 mic/line (selektivan putem prekidača) s jack vezom i CH 2 s mini jack vezom. OUT kanal (jack) omogućava Vam spajanje s drugim BB; zvučnikom. Max. 109 dB SPL, Anti-distortion CLIP led lampica.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 1.290,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 1.161,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan odmah.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.