LOOP music shop

American DJ MyDMX3.0 softverski kontroler

1,386.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

MyDMX 3.0 je nova verzija samostalnog softverskog/hardverskog paketa iz radionice American DJ-a! Dostupan za Windows i Mac OS X operacijske sisteme, programiranje Vaše rasvjete nikada nije bilo jednostavnije ili fleksibilnije za upravljanje. Objedinjuje “povuci-i-ispusti” efekt generator, novi dizajn palete preseta, novu bazu profila podataka, mali digitalni ekran na samom uređaju i OS X kompatibilnost. Sve to će Vam omogućiti stvaranje i produciranje dinamičnih scena/showa unutar par minuta. S potpuno novom softverskom 3D vizualizacijom i hardverskim dizajnom interfejsa, MyDMX 3.0 će Vam trenutke koje provodite u programiranju učiniti jednostavnijim i ugodnijim.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 1.539,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 1.386,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Podijeli