LOOP music shop

American DJ MyDMX GO softverski kontroler

1,277.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Mydmx GO je sjajna aplikacija koja ne zahtijeva programiranje, ali se može koristiti i za stvaranje nevjerojatno sinkroniziranog lightshowa u bilo kojoj kombinaciji rasvjetnih tijela. Na zaslonu ima karakterističan raspored s dva FX kotača (za colour chase i movement paterne) – od kojih svaki sadrži osam unaprijed programiranih efekata. U nekoliko sekundi lako se mogu stvoriti nevjerojatne svjetlosne kombinacije koje bi inače zahtjevale sate i sate programiranja pomoću tradicionalnih sustava upravljanja. S opsežnom bibliotekom od preko 15.000 profila, mydmx GO se može koristiti za kontrolu svih vrsta DMX rasvjete bilo kojeg proizvođača. Idealan je za zabavljače u pokretu, kao i za male noćne klubove, barove i prostore za razonodu gdje je potreban jednostavan i lagan sustav kontrole za rasvjetu.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 1.418,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 1.277,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Podijeli