LOOP music shop

American DJ MOD QA60 LED rasvjetno tijelo

1,940.00 kn

Informacije o proizvodu:

Lighting Modular serija LED Par lampi omogućava dizajnerima rasvjete više fleksibilnosti kada pričamo o značajkama plus više snage za stvaranje izvrsnih bojanja pozornica, instalacija i mobilnih događaja. Mod Par je modularan za dva načina. Prvo, tijelo se pomiče kako biste mogli stvarati prigušenje za eliminaciju okolnog sjaja po potrebi. Drugo, dizajneri mogu ukloniti crno metalno kućište i zamijeniti ga s biserno bijelim setom kućišta. Na ovaj način LED Par vlasnici mogu birati između crnih i bijelih rasvjetnih jedinica ovisno o aplikaciji bez potrebe da imaju ista rasvjetna tijela u različitim bojama. MOD QA60 dolazi opremljen s četiri 15W RGBW (4-u-1) LED dioda (za totalnu izlaznu snagu od 60W), škarolikim presjekom i tri zamjenjiva hladna filtera koji su lako zamjenjivi uz pomoć vijaka. 17 stupnjeva standardni snop zrake može se u trenutku preobraziti u 20, 40 ili 60 stupnjeva.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 2.155,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 1.940,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan odmah.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Podijeli