LOOP music shop

American DJ Micro Galaxian II laser

442.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Stvorite efekt zvjezdanog neba! U Vašem Lokalu, Hotelskoj terasi, Baru, Bini, Party-ju s Micro Galaxian II laserom. Zeleni i crveni laser proizvodi više od 200 zraka koje možete producirati na zid, strop ili plesni podij. Micro Galaxian II je siguran za korištenje – jednostavno ga uključite u struju i pokrenite njegove ugrađene svjetlosne programe u “Auto” ili “Sound Active” načinu rada. U kompletu sa duplim visećim nosačem i IR bežičnim daljinskim upravljačem. Micro Galaxian-ov kompaktni i lagani dizajn kućišta čini ga ga idealnim za mobilne izvođače, bendove, noćne klubove, kafiće i sl.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 491,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 442,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Trošak dostave na Vašu adresu je 40,00 kn.

Podijeli