LOOP music shop

American DJ HEXCON kontroler

697.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

36-kanalni DMX kontroler specijalno dizajniran za ADJ “HEX seriju” artikala! Do 6 RGBAW-UV LEd jedinica ili grupa jedinica komu se nazavisno kontrolirati putem 6 dugmića. Svi ADJ HEX uređaji sadržavaju spajanje ili spajanje grupa koji se može poslati na rad putem DMX načina rada te se mogu adresirati na kanale 1, 7, 13, 19, 25 i 31 kako biste nezavisno pristupili kontroli jedinica. HEXCON kontrolna ploča sadržava 24 direktna pristupa unaprijed programiranim kolornim macro dugmićima, 6 korisnički programirana kolorna preset dugmića koji dolaze s tvorničkim postavkama za kontrolu crvene, zelene, plave, bijele, jantarne i UV boje, 6 višefunkcionalnih skliznih potenciometara po kanalu koji se koriste za kontroliranje zasebnog intenziteta boje, “Speed” i “Fade” chase programe, Master dimmer i brzinu stobe efekta.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 774,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 697,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Podijeli