LOOP music shop

American DJ Contour LD rasvjetno tijelo

1,050.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Startec Contour moderan je zrcalni efekt s višebojnim snopovima koji šaraju naprijed-natrag presijecajući se pritom različitim brzinama sličnim klasičnom efektu popularnog naziva “fan style”. Izvrstan je za projekciju na plesnim podovima, zidovima ili stropovima, a dizajniran je za zabavljače u pokretu, male klubove i barove, salone, klizališta, kuglane i zabavne centre. Proizvodi uzbudljive efekte s efektom magle ili bez nje. Startec Contour ima 36 objektiva koji projiciraju raznobojne zrake svjetla s 27 RGB LED žaruljica jačine 1.5W. Ima 15 ugrađenih lightshow lampica kojima može upravljati putem DMX-a, bežičnim IC daljinskim upravljačem (dolazi s uređajem), aktiviranjem putem zvuka ili u show načinu rada. Iziskuje minimalno održavanje i može raditi cijelu noć trošeći pritom vrlo male količine energije.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 1.166,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 1.050,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Podijeli