LOOP music shop

American DJ 4 Stream DMX Bridge bežični kontroler

2,156.00 kn

Informacije o proizvodu:

4 STREAM DMX Bridge je kompaktni bežični uređaj koji nesmetano povezuje 4 DMX uređaja s WiFi, Art-Net, SACN i WiFLY signalima za bežično upravljanje kompatibilnim DMX uređajima uz aplikaciju za iOS uređaje. 4 STREAM DMX BRIDGE stvara privatnu samostalnu WiFi mrežu na 2,4 GHz DSSS (Direct Sequence Spread Spectrum), koja zajedno s drugim bežičnim tehnologijama postoji u RF okruženjima. Nije potrebna postojeća mrežna infrastruktura ili povezivanje s vanjskom mrežom. 4 STREAM DMX BRIDGE je idealan za manje produkcije, noćne klubove, barove ili bilo koje mjesto koje zahtijeva kvalitetno i robusno rješenje za upravljanje rasvjetom.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 2.395,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 2.156,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan odmah.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Podijeli