LOOP music shop

Otkup pianina – digitalnih i klasičnih

Podijeli

LOOP music shop vrši otkup pianina, digitalnih ali i klasičnih, po principu – ISPLATA ODMAH.

Kako prodati svoj pianino?

Ukoliko želite prodati svoj pianino koji vam je višak ili vam više ne treba, postupak za otkup pianina je sljedeći: na mail prodaja@loop.hr ili pak WhatsApp ili Viber broj 0989729585 pošaljite informacije o točnom modelu proizvoda kojeg nudite i detaljne fotografije istog (kako bismo mogli utvrditi preliminarno stanje), te svakako istaknite iznos koji tražite. Ukoliko postoje kakvi nedostaci ili kvarovi na pianinu koji nudite, o tome ste nas dužni unaprijed obavijestiti. Na osnovu toga i dostavljenih materijala, mi ćemo procijeniti je li nam pianino zanimljiv za otkup ili nije.

Ukoliko nam je pianino zanimljiv za otkup, izdajemo ponudu koja vrijedi 48 sati. U tom je roku možete prihvatiti, ali nakon isteka tog vremena – prestaje vrijediti.

Kako realizirati kupoprodaju?

Ako Vam je naša ponuda prihvatljiva, svoj pianino možete dostaviti u našu poslovnicu:

  • Gornji Kuršanec, Frankopanska ulica 1, radnim danom od 08-18 sati, subotom od 09-13 sati; tel. 098/9729-585 ili 040/310-999

Ukoliko niste u mogućnosti pianino osobno dostaviti u našu poslovnicu, možete ga kvalitetno upakirati i poslati nekom kurirskom službom na adresu: LOOP d.o.o., Gornji Kuršanec, Frankopanska ulica 1, 40305 Nedelišće, tel. 098/9729-585. U tom slučaju, mi ćemo Vam prije slanja e-mailom dostaviti Kupoprodajni ugovor, kojeg trebate ovjeriti i poslati nam natrag, u paketu s instrumentom. Pritom kao prodavatelj snosite troškove dostave. Po primitku Vašeg proizvoda, slijedi isplata na Vaš tekući račun, istog dana.

Za detaljnije informacije, slobodno se obratite našim djelatnicima na telefone 042/410-757, 098/9729-585 ili pak e-mailom na prodaja@loop.hr.

Mogućnost prikupa pianina u Vašem domu!

Obzirom da je klasični pianino (a i mnogi digitalni) velikih dimenzija, vrlo ga je teško upakirati. Kada tome dodamo težinu od 200 kg i više – teško ga je i skupo transportirati. LOOP music shop Vam stoga nudi opciju prikupa pianina u Vašem domu. Tada naši djelatnici osobno dolaze u Vaš dom, te sami utovaruju i transportiraju pianino u naše skladište. Cijena utovara i prijevoza ovisi o nekoliko faktora: o Vašoj lokaciji, o težini pianina, te o mogućnosti prilaska robotom za utovar. Za cijenu prijevoza možete se konzultirati s našim djelatnicima.

Koje su prednosti?

Na gore navedene načine brže i jednostavnije možete prodati pianino koji Vam više ne treba. Uštedjet ćete vrijeme i odmah doći do novca, bez razvlačenja po oglasnicima i odgovaranja na stotine pitanja i potpitanja.

Osim otkupa, moguće su i zamjene za nešto iz naše webshop ponude na https://loop.hr.

Vaš LOOP music shop