Najam školskih instrumenata RENT-a-MUSIC

Što je RENT-a-MUSIC ?

Novi program kojeg nudi LOOP glazbena agencija, pod nazivom RENT-a-MUSIC, nudi Vam mogućnost da na jednom mjestu riješite svoje potrebe za glazbenim instrumentima ili opremom. Treba li neki instrument, ozvučenje, rasvjetu ili scensku opremu – kod nas ih po povoljnim uvjetima možete i iznajmiti.

Najam školskih instrumenata

LOOP music shop nudi vrlo velik izbor školskih instrumenata. Klasična gitara, akustična gitara, bas gitara, synthesizer, digitalni pianino, klasični pianino, truba, saksofon, klarinet, violina – sve to možete pronaći na jednom mjestu. U našoj poslovnici u Varaždinu, Ulica Stanka Vraza 6, radnim danom od 09-20 sati, a i subotom od 09-13 sati. Mnogo je instrumenata na lageru i izloženo, pa se isti mogu i probati, te se o njima savjetovati s djelatnicima LOOP music shopa. Osim što možete kupiti instrumente, može ih i iznajmiti kroz naš program RENT-a-MUSIC.

Koji su instrumenti dostupni za najam?

Svi instrumenti koji su u našoj redovnoj ponudi na stranici www.loop.hr dostupni su i za najam. Ukoliko imate potrebe za nekim instrumentom kojeg nemamo u redovitoj ponudi, pošaljite nam upit, pa ćemo vas u kratkom roku izvjestiti o opcijama najma.

Koliko traje najam ?

Najam, ovisno o Vašim potrebama, može trajati od jednog dana, pa do najduže godinu dana.

Koja je cijena najma ?

Cijena najma ovisi o nekoliko faktora: o vrijednosti instrumenta, te o trajanju najma. Što je najam duži, cijena najma je niža, pa  primjerice najam klasične gitare, nakon 6 mjeseci najma iznosi samo nevjerojatnih 16,00 kn!

Informacije o cijeni najma za konkretni proizvod zatražite putem obrasca: https://loop.hr/rent-a-music-form/ , mailom na prodaja@loop.hr ili na telefone 042/410-757, 098/9729-585.

Gdje se preuzima i vraća iznajmljena oprema ?

Oprema ili instrument koji uzimate u najam, preuzimate i vraćate u našoj poslovnici u Varaždinu, Ulica Stanka Vraza 6 (točno nasuprot McDonaldsa). Ukoliko niste iz Varaždina, postoji i mogućnost da Vam se tražena oprema dostavi na Vašu zadanu adresu. Troškove dostave instrumenta snosi tražitelj najma.

 

 

Filed under: NovostiTagged with: , , , ,

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Comment *

Name *
Email *
Website