LOOP music shop

Najam školskih instrumenata Rent-a-LOOP

Share on facebook
Podijeli

Što je Rent-a-LOOP?

Novi program kojeg nudi LOOP music shop, pod nazivom Rent-a-LOOP, nudi Vam mogućnost da na jednom mjestu riješite svoje potrebe za glazbenim instrumentima ili opremom. Trebate li neki profesionalni instrument, ozvučenje, rasvjetu ili scensku opremu, ili pak najam školskih instrumenata – kod nas ih po povoljnim uvjetima možete i iznajmiti.

Najam školskih instrumenata

LOOP music shop nudi vrlo velik izbor školskih instrumenata. Klasična gitara, akustična gitara, bas gitara, synthesizer, digitalni pianino, klasični pianino, truba, saksofon, klarinet, violina… Sve ih možete pronaći na jednom mjestu. U našoj poslovnici u Ulici Stanka Vraza 6 u Varaždinu, radnim danom od 09-19 sati i subotom od 9 do 13 sati. Ili pak u našoj poslovnici u Međimurju – Gornji Kuršanec, Frankopanska 1, radnim danom od 08 do 16 sati. Mnogo je instrumenata na lageru i izloženo, pa se iste može i isprobati, te se o njima savjetovati s djelatnicima LOOP music shopa. Osim što ih možete kupiti, instrumente možete i iznajmiti kroz naš program Rent-a-LOOP.

 

Koji su instrumenti dostupni za najam?

Svi instrumenti koji su u našoj redovnoj ponudi na stranici www.loop.hr dostupni su i za najam. Ukoliko imate potrebe za nekim instrumentom kojeg nemamo u redovnoj ponudi, pošaljite nam upit, pa ćemo Vas u najkraćem roku izvijestiti o opcijama najma.

Koliko traje najam?

Najam, ovisno o Vašim potrebama, može trajati od jednog dana, pa do najduže 10 (deset) mjeseci.

Koja je cijena najma?

Cijena najma ovisi o nekoliko faktora: o vrijednosti instrumenta i o trajanju najma. Što je najam duži, cijena najma je niža, pa primjerice najam klasične gitare, nakon 6 mjeseci najma iznosi samo nevjerojatnih 16,00 kn!

Informacije o cijeni najma za konkretni proizvod zatražite e-mailom na prodaja@loop.hr ili na telefone 098/9729-585, 099/650-5066 ili 042/410-757. Kontaktirati nas možete i putem aplikacija WhatsApp ili Viber na broj 0989729585.

Gdje se preuzima i vraća iznajmljena oprema?

Opremu ili instrument koje uzimate u najam, preuzimate i vraćate u našoj poslovnici u Gornjem Kuršancu, Frankopanska ulica 1. Postoji mogućnost preuzimanja i u našoj poslovnici u Varaždinu, Ulica Stanka Vraza 6, (nasuprot McDonaldsa), po prethodnom dogovoru. Ukoliko niste iz Varaždina, postoji mogućnost da Vam se tražena oprema dostavi na Vašu zadanu adresu. Troškove dostave instrumenta snosi tražitelj najma. Ukoliko se najam radi bez dolaska u našu poslovnicu, tada je Ugovor o najmu potrebno ovjeriti kod javnog bilježnika.