Najam laptopa i tableta

Najam laptopa i tableta

Osim glazbenih instrumenata i opreme, kroz program RENT-a-MUSIC koji nudi LOOP Glazbena agencija možete iznajmiti laptop ili tablet na rok od jednog dana, pa sve do čak 10 mjeseci (cijela školska godina). Laptopi dolaze minimalno u slijedećoj konfiguraciji: display 15.6″, 4GB DDR3 memorije, 500GB tvrdi disk, a moguć je i najam jačih konfiguracija, sukladno Vašim potrebama. Najam laptopa ili tableta plaća se u mjesečnim ratama.

Laptopi i tableti su renomiranih marki: Toshiba, Lenovo, Samsung, HP, Dell, Asus i Acer.

Cijena najma za laptope je već od 53,00 kn mjesečno, a za tablete već od 29,00 kn mjesečno!!!

Informacije o cijeni najma za konkretni proizvod zatražite putem obrasca: https://loop.hr/rent-a-music-form/, e-mailom na prodaja@loop.hr ili na telefone 098/9729-585 ili 042/410-757.

Tablet ili laptop koje uzimate u najam, preuzimate i vraćate u našim poslovnicama u u Varaždinu, Ulica Stanka Vraza 6, (nasuprot McDonaldsa) ili pak u Gornjem Kuršancu, Frankopanska ulica 1.

Poslovnica u Varaždinu otvorena je svakog radnog dana od 08:00 – 20:00 sati, a i subotom od 09:00 – 13:00 sati. Poslovnica u Gornjem Kuršancu radi svakog radnog dana od 08:00 -16:00 sati.

Ukoliko pak niste iz Varaždina, postoji mogućnost da Vam se tražena oprema dostavi na Vašu zadanu adresu. Troškove dostave laptopa ili tableta snosi tražitelj najma. Ukoliko se najam radi bez dolaska u našu poslovnicu, tada je Ugovor o najmu potrebno ovjeriti kod javnog bilježnika.

Filed under: NovostiOznačen sa , , , , , , , , ,

Nema komentara, napiši što misliš!


Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Komentiraj *

Name *
Email *
Website