LOOP music shop

LOOP je službeni partner Audio Pro Artist d.o.o.

Share on facebook
Podijeli

LOOP je službeni partner Audio Pro Artist d.o.o.

Već nekoliko godina, LOOP music shop je podružnica i službeni partner Audio Pro Artista d.o.o..

Tako Vam je kompletan asortiman koji nudi Audio Pro Artist d.o.o. dostupan i u našoj poslovnici u Varaždinu.

Što je sve dostupno?

Pod apsolutno istim uvjetima i cijenama, dostupna je kompletna paleta proizvoda koju nudi Audio Pro Artist d.o.o. na svojoj web stranici.

Većina proizvoda dostupna je odmah jer ih imamo na lageru. Proizvodi koje trenutno nemamo na lageru, a dostupni su u ponudi Audio Pro Artista, isporučivi su u našoj poslovnici u roku od 1-2 dana. To je vrijeme koje nam je potrebno da robu povučemo sa skladišta.

Koji su načini plaćanja?

Robu možete platiti gotovinom ili pak karticama (obročno čak do 36 rata) u našoj poslovnici LOOP music shop, u Varaždinu, Ulica Stanka Vraza 6 (točno preko puta McDonalds’a). Od ponedjeljka do petka od 10-18 sati i subotom od 9-13 sati. Platiti je možete i putem ponude ili predračuna. Možete je platiti i pouzećem, prilikom preuzimanja, ukoliko se roba šalje poštom.

Može li se oprema zamijeniti za nešto iz ponude Audio Pro Artista?

S obzirom da LOOP music shop nudi i opciju zamjenu glazbenih instrumenata, glazbene i scenske opreme, potpuno isti uvjeti vrijede i za asortiman koji nam isporučuje Audio Pro Artist. Dakle, odaberete proizvod na njihovoj stranici, a kod nas možete za taj proizvod dati i nešto “pod račun”. Još jedan razlog više da pogledate ponude na stranicama loop.hr i audiopro.hr

Kontaktirati nas možete i na brojeve telefona 042/410-757, 098/9729-585, mailom na prodaja@loop.hr ili putem Facebooka na https://www.facebook.com/loop.hr/