LOOP je ponosni sponzor Špancirfesta

LOOP je ponosni sponzor Špancirfesta

Mjesec dana prošlo je od početka Špancirfesta 2019 i trećeg „festivalskog izdanja“ LOOP Glazbene klinike. Kao službeni sponzor Špancirfesta, najvećeg varaždinskog festivala, posjetiteljima smo ponudili mnoštvo besplatnih glazbenih programa i popratnih sadržaja. Dojmovi su se slegli, zbrojili su se plusevi i minusi, podvukla se crta i donesen je zaključak: programi LOOP Glazbene klinike na Špancirfestu bili su vrlo uspješni te dobro prihvaćeni i posjećeni. A to nas veseli i ispunjava ponosom, ali i obvezuje da ubuduće budemo – još bolji.

Da se iz godine u godinu trudimo i uspijevamo biti sve bolji, dokazuje činjenica da smo se prije samo tri godine prvi puta uključili u Špancirfest i organizirali LOOP Glazbenu kliniku s nizom besplatnih kreativnih glazbenih radionica. Već naredne godine postali smo službeni sponzor Špancirfesta , te značajno obogatili program kojem su okosnica bile glazbene radionice, te svirke na našoj uličnoj pozornici.

LOOP Glazbena klinika za bogatiji kulturni život grada

Ove godine Glazbena agencija ponudila je još bogatiji i kvalitetniji program LOOP Glazbene klinike na Špancirfestu. U skladu s našim ciljem da doprinesemo povećanju glazbene pismenosti svih dobnih skupina, oživljavanju glazbene scene u gradu Varaždinu i općenito obogaćivanju kulturnog života grada, kao službeni sponzor Špancirfesta 2019 organizirali smo 60-ak besplatnih glazbenih i edukativnih programa i sadržaja te producirali čak 160 sati vlastitog glazbenog programa.

U 10 dana trajanja Špancirfesta organizirali smo:

– izložbu 30-ak glazbenih instrumenata i opreme,

10 radionica za djecu i početnike,

11 Masterclass radionica – glazbenih klinika,

– 20-ak uličnih svirki raznih glazbenika i glazbenih sastava,

4 koncerta na festivalskoj pozornici na Korzu,

14 koncerata domaćih, varaždinskih glazbenih sastava u sklopu kLOOPske scene Sloboda.

Ove godine backline providing i za sve festivalske pozornice

Bitno je naglasiti da smo ove godine uz suport LOOP music shopa osigurali backline, ne samo za uličnu pozornicu LOOP Glazbene klinike ispred Varaždinske kuće, nego i za 4 festivalske pozornice (PAN pozornica i Kvart pozornica kod Starog grada, Vila Bedeković i Korzo), te za sve koncerte održane u okviru programa kLOOPska scena Sloboda.

Iznimno se ponosimo odrađenim te zahvaljujemo svim partnerima na odličnoj suradnji. Zahvaljujemo i svima koji su na bilo koji način bili uključeni ili su popratili naše programe te se već sada veselimo Špancirfestu sljedeće godine.

Filed under: NovostiOznačen sa , , , ,

Nema komentara, napiši što misliš!


Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Komentiraj *

Name *
Email *
Website